MIGRÄN: ”Men om du låter bli att tänka på det, kanske det försvinner?”

Jag har fått så dumma kommentarer när det gäller min migrän. Och jag begär inte att ni ska förstå exakt hur jävligt det är, men ni kan väl ändå visa lite sympati samt låta bli att häva ur er dumma kommentarer?
(nu syftar jag inte på någon av er läsare eller mina vänner, utan andra människor som funnits i min umgängeskrets)
Vi kan väl säga som så här att jag har haft min del av oförstående vänner och jag är glad att de tillhör mitt förflutna. Och de är en av anledningarna (den andra är migränen) till att jag gör en förlängning trots att jag tagit studenten.

[Läs mer om min migrän här och här.]

Att vara migräniker är ett handikapp som drabbar en på alla sätt. Man kan kanske inte göra roliga saker eller jobba/gå i skolan. Visst finns det migräniker som faktiskt klarar av det någorlunda bra eller som kan fungera på samma sätt som de gör när de inte har migrän, men alla är olika. Jag t.ex. är glad om jag ens kan gå ur sängen eller orka göra mig förstådd.

Jag har inte migränen lika ofta nu, men jag har den.
Senast i onsdags (12/11) drabbades jag av ett migränanfall och det där nationella provet i svenska b som jag skulle göra, fick skjutas upp.
Jag ska iaf göra provet nu på onsdag istället (19/11). :)

6 thoughts on “MIGRÄN: ”Men om du låter bli att tänka på det, kanske det försvinner?”

 1. Tråkigt med din migrän men skönt att veta att man inte är ensam om att känna sig idiot förklarad varje gång man har ont i huvudet. Som att man bara har det som ett svepskäl för att slippa en massa annat.

  Har du provat akupunktur, jag vet att det har hjälpt många. Fast just med akupunktur så är det olika. För en del fungerar det och för en del inte. Kanske vore värt att prova?

  Det är otroligt svårt att leva med migrän. Man förlorar så otroligt mycket i livet på alla dagar man får spendera nedbäddad i ett mörkt, tyst och svalt rum.

  Hoppas du hittar ett sätt att få den lindrigare och inte lika ofta så att du ändå kan leva ett så normalt liv som möjligt!

  kram kram

 2. vet hur jobbigt det är, när en av mina bästa killkompisar fick sin första migrän så ramlade han ihop under en innebandmatch och låg han inne på akuten i flera dagar, dom trodde att han skulle dö och ingen fattade vad felet var! lider verkligen med dig om du har det :/

 3. allså idioter, migrän är inget som ska tas så lätt på, idioter som kommenterar och säger att det händer alla i tonåren vet inte ett skit om det!

  Japps jag läser medieprogrammet 😀 och trivs där , vad läser du nu/jobbar med? :)

  KRam på dej <3

  prenumerera på varandras bloggar? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>