26 thoughts on “ILLUSTRATION: ”Vilmer X” [pågående 2]

 1. jodå vi ska få lära oss illustrator men inte än, nu håller vi på o lära oss dreamwiewer och vi har lärt oss photoshop. Så illustrator ska vi snart få lära oss, men jag vill lära mej nu!! 😛 haha :p men jag tycker det är svårt att göra ögon 😛 men förstår om det är svårt att hjälpa mej såhär :)

  en fråga bara; om jag skickade en bild på msn till dej skulle du kunna tänka dej att illustrera av den ed illustartor då? 😛 (jag har blivit så här illustartor beroende, känner jag) hah, då kansek jag iaf blir lite inspirerad 😛

  Det är ju bra att du får förlängda studier iaf 😉

  Lycka till!

  kram <3

 2. Sökte in till 2 olika som första val tog jag handle och markandsföring och andra valet va chefer och ledare inom handel :) Dom ligger bara på ett år o jag tror att då kan man nog fokusera lite mer på att få tiden o gå o göra bra ifrån sig.. Du pluggade me eller?

 3. Sv: Hej! Jodå, jag mår bättre men är inte helt frisk.. och TACK för den fina kommentaren om varför du läser min blogg, jag blir så glad när det jag skriver når ut :)

  Hur går det förresten med migränen? Det verkar som att de senaste dagarna varit ok..? (För det måste vara väldigt skönt!)

  Jag hoppas du blev klar med illustrationen och det du gjort hitills är riktigt fint! Kramar

 4. Men det är ju tyvärr så det ligger till. Jag tycker det är förskräckligt tråkigt med alla dessa "reklam" kommentarer. Sen kom jag på en till klockren kommentar. Den som kommenterar inlägget som handlar om va man gjort idag/gör just nu med: "snygg blogg, gjort idag?" eller dylikt…

  Det gäller ju inet bara o ha fantasi när man ska skriva ett inlägg till någon man får även tänka på sitt svar om man vill ha besökaren till att återkomma. KAn själv erkänna att jag är dålig på o svara just för att man knappt vet vad man ska svara om man inet får nått o bygga sitt svar på.

 5. Ja då tröttnar jag redan på kommentaren "gjort idag då?" eftersom redan då vet man att det dött ut i sanden med hela grejen för att peronen man pratar med inet bryr sig om det man skrivit.

 6. Vilken söt illustration 😀

  Cock Sparrer var mysiga 😀 Det gillade jag! Men ja, Ebba Grön var inte min grej xO

  Hahaha 😀 Men det är ju duktigt! Du får berätta när du klarar 10 000 steg! x) Spännande ju 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>