ILLUSTRATION: ”VILMER X”

Nu är den äntligen färdig! Min brorsons ettårs-present är färdig och ska skrivas ut och ramas in. :)
Vad tycker ni?
Blev riktigt nöjd med den faktiskt!

17 thoughts on “ILLUSTRATION: ”VILMER X”

 1. Thåström och kyrilliska bokstäver, en oslagbar kombination! :) Bläddrade igenom ditt arkiv lite och såg att du skulle se Thåström den 20/3. Hur var den spelningen? Jag var i Linköping, och den var fantastisk =)

 2. Snygg! 😀

  Svar: Jo, det är ju precis det. Jag fortsätter kämpa! Tack :)

  Mjo, helt klart. Jag måste nog vända upp-och-ner på min dator litegranna snart tror jag. Jäklar! Hihi, ja, man tycker ju att du borde lära dig. 😛 Du kanske får skaffa bebisglas, pipmuggar eller vad dom heter. Visserligen lär det ju komma läsk ur dem också, men kanske mindre 😉

  Själv dricker jag läsk så sällan som jag bara kan. Onyttigt är det, och jag gillar inte kolsyra. Sen att det är såna här mångmiljarders företag som kan utnyttja små fattiga länder vet jag inte riktigt vad jag tycker om.

  Förhoppningsvis är det bättre nu. :)

  Jaaadu, vad svarar jag min mamma då?

  Oavsett vad jag säger lyckas jag inte övertala henne om att det faktiskt är bra med bloggar. Jag skriver ju inte mycket på min, mer på min lösenordsskyddade och det är fanimej inte mycket ändå.

  Jag använder ju mig av min blogg för just bloggdesignerna, det är det jag tycker är så kul! Det måste hon ju nästan hålla med om i alla fall ;D

  Hahaha, jag är med! XD Eller så letar vi reda på dom jäklarna som gör alla dessa pekare som man spyr på, och stämmer dom.

  De kanske framkallar epilepsi eller något? :O

 3. Sen dör ju förhoppningsvis samtalet ut av sig självt så man slipper verka oartig.

  Tycker också att det har blivit lite dumt på det sättet att om någon nu verkligen tycker att man har snygg blogge eller nått så vet man inet om man kan ta kommentaren seriöst eller inte eftersom det blivit en sån "trend" av den kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>