ILLUSTRATION: Captain Karrow version #03 [pågående]

Adobe Illustrator CS3 ~ Wacom ET-0405-U

Jag är så otroligt nöjd med den här så det är inte sant. Ni anar inte! 😀
Det här är ett självporträtt som ska vara med på ett grafisk kommunikation-arbete (läs loggboken här).
Håret är lite problematiskt och kommer väl att ändras, men annars är jag så nöjd att jag vill spricka, haha!

19 thoughts on “ILLUSTRATION: Captain Karrow version #03 [pågående]

  1. Oftas brukar jag spela spelet när jag tycker det värkar roligt men precis när jag har börjat så stänger jag ner för att det är tråkigt, ibland tvingar jag mig själv :P.

  2. sv: alltså, det är inte första gången detta händer. inte andra heller. utan denna personen har gjort det flera gånger och när man ifrågasätter den så är allt lungt mellan oss, och så kommer det ett nytt inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>