20 thoughts on “Tillbakablickar

  1. Du är så duktig och det är kul i bland att se hur man utvecklas inom någonting, jag brukar också gå tillbaka i mina bilder och jämnföra och då ser man utvecklingen helt klart inom mitt område foto.Ha en fin dag samt vecka!

  2. Sv: Godmorgon.. vad kul att du skulle vilja läsa min eventuella personliga blogg! =) Får se hur jag gör, antagligen blir det inte en "uppdatera varje dag" blogg utan när jag känner för det och så att jag kan lägga upp mina bilder osv som jag har gjort..

    Men du, det går inte att klicka dem större?! Oerhört snygga anyway, funderar på hur du gör vissa linjer så suddiga dock..? Kram

  3. Haha kan mycket väl hända. Har varit medlem på bdb sen 06 så. Men nu har det ju blivit en riktig skitsida som jag inte ger fem öre för. Därför jag skaffade blogg istället. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>