Portfolio på g…

Jag har varit inne på att skapa en webb-portfolio för mina illustrationer (och dylikt) ett tag men efter att ha läst era kommentarer och även läst att Viktoria (ni måste förresten ta och läsa hennes blogg, mycket tänkvärda inlägg!) sparar sina grafisk kommunikation-saker i en pärm, så blir jag mer och mer säker på att jag ska ha en portfolio jag med.
Jag är en svag människa och faller för grupptrycket helt enkelt. 😉

Nä, men allvarligt talat.

Jag sitter och funderar på vad jag kan ha med och hur designen ska se ut. Ska man göra den själv, vilket hade varit det roligaste men även det mest svåraste och tidkrävande då jag har skolarbeten att göra, eller ska man låta någon annan göra det? :) Vi får se, ska skissa på hur den ska se ut först och främst.
Och adressen till sidan, vad ska den vara? Ska den vara en underblogg till den här eller ska den ha en helt ny adress? Och isåfall, vad ska då adressen vara eller vad ska portfolion heta? För något måste den ju heta…
Captain Karrow Designs? Cap’n Karrow Art of Marvelous Michevious Yarr:ness?

Ge mig förslag! :)

One thought on “Portfolio på g…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>