MIGRÄN: Mirtazapin Ratiopharm

Jag har börjat ta en ny medicin mot min huvudvärk. Mirtazapin Ratiopharm. Egentligen är det antidepressiv medicin, men den kan tas som förebyggande mot huvudvärk också.
De ska tas en gång varje kväll (15mg) i två veckors tid och om jag inte blivit bättre, ska jag öka dosen till 30mg.

Hoppas att de hjälper! De här är de tredje tabletterna jag tar i förebyggande syfte. De två första; Tryptizol och Topimax hjälpte inte.

Jag tycker att de hjälper något *knack-i-trä*, men jag har fått biverkningar av dom. Trötthet (som är den vanligaste), livliga drömmar, muntorrhet och problem med magen. De kanske går över, eller så gör de inte det. Oavsett vilket, så är det bättre än att ha huvudvärk. 😉

Någon som har erfarenheter av medicinen?

3 thoughts on “MIGRÄN: Mirtazapin Ratiopharm

  1. Svar: Nähä, och inte kommer jag ihåg vad jag skrev heller… Jäkla skit om jag får vara ärlig! 😉

    Jag är verkligen glad över att jag inte har problem med migrän, det verkar inte roligt :/ Att ha huvudvärk bara en liten stund kan få mig helt ur balans, så jag vågar knappt tänka på hur lite jag skulle få gjort om jag hade migrän… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>