Anledningarna till varför jag bloggar

Jag är en person som alltid vill hjälpa alla andra. Det låter som en klyscha, men det är faktiskt sant. Kan jag göra något för någon annan, så gör jag det. Andra människor sätts i första hand, jag själv i andra.

Och det är en av anledningarna till varför jag bloggar. Jag vill hjälpa andra.
Mina ”hjälp”-inlägg har varit få, men jag känner att jag ska ändra på det nu.

Men hur ska min blogg hjälpa andra? Jo, genom att jag skriver om min migrän. Inget kan jag så bra som the old fashioned skallebånk. Okej, musik…men det hör inte till saken. 😉
Om jag skriver om migränen/huvudvärken, kan folk med samma handikapp läsa mina inlägg och förhoppningsvis få någon sorts hjälp eller känna att de inte är ensamma.
Jag har förlorat så mycket på grund av ”lite ont i huvudet som alla har när de är tonåringar”, och kan jag skriva om huvudvärken och få åtminstone någon att läsa om det och känna att det jag skriver är bra, så ska jag göra det.

Mina inlägg om migrän finns här.

Och med största sannolikhet kommer jag att skriva om något annat som är oerhört vanligt. Nämligen IBS. Irritable Colon Syndrom, also know as ”stressmage” eller ”känslig tarm”.

En annan anledning är att jag vill visa upp det jag gör. Det kreativa skapandet i mitt liv. Det är inte världsbäst och många är bättre än vad jag är, men är jag stolt över det vill jag visa upp det. :)

One thought on “Anledningarna till varför jag bloggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>