Lever du?

Ja, det gör jag. Och jag tänker lite titt som tätt på bloggen som blir lidande både utseendemässigt och inläggsmässigt.

Här var tanken att jag skulle flytta över alla inlägg från blogg.se-bloggen och sedan också skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu.

För vad är det som faktiskt händer? Jo, serru! Lustigt att du frågar. 😉

Jag har nu avverkat mitt första år som förskollärare. Spännande, läskigt och alldeles fantastiskt! Jag har lärt mig så mycket och utvecklats en hel del. Och vuxit i min roll som nyexaminerad pedagog. Vilket fantastiskt yrke jag har.

Och om det inte är nog med det, så väntar jag och J vårt första barn. Barn. Jag ska bli mamma. Även detta är spännande, läskigt och alldeles fantastiskt. Och underbart. Min tanke var alltså att jag skulle skriva om detta här, dels för att jag gärna vill försöka hitta andra blivande mammor som har ungefär samma BF (”beräknad födsel” – oj, vad man lär sig nya förkortningar!) som mig, men också för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad som hände under min graviditet. För det är väldigt nytt och outforskat område för min del.

Vi väntar en dotter som är beräknad till 26/2-15. I skrivande stund befinner jag mig i vecka 38 (37+2). Det känns jättekonstigt och alla möjliga känslor på samma gång. Jag ska bli mamma. Det är stort. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>