Är det på gång snart?

Ja, det är den stora frågan.

Jag har i en och en halv veckas tid haft ont i magen, lite mer nu de senaste dagarna. Tröttheten är på topp och jag tror att jag skulle kunna sova i flera dagar om jag fick möjlighet. Och denna konstiga oroskänsla som finns i kroppen. Som en rastlöshet fast ändå inte.

Har dessutom haft mer molande värk i rygg och mage, och idag hjälpte inte riktigt Alvedon. Men vad gjorde jag? Åkte till ett köpcentrum för att handla lite grejer och fika med en kompis. Värken släppte men kom tillbaka under kvällen. Och magen känns tung. Så tung. Ändå känner jag mig inte stor och/eller otymplig. Men tung. Är i vecka 37+5 så egentligen är vår bebis färdigbakad, men jag börjar känna mig nervös och ängslig.

Och allt jag skulle fixa innan? Jag skulle ju pyssla ihop en massa saker innan förlossningen som nu står och knackar på dörren. Hjälp! :O

Har massa saker som måste fixas (tycker jag, men inte min sambo) och ingen tid kvar. 15 dagar kvar till BF men jag börjar undra om hon inte vill titta ut om bara ett par dagar. Mamma tror helgen. Pappa och J tror lite närmre det beräknade datumet och jag tror…nog i helgen eller kanske måndag. Så känns det i kroppen just nu iaf. Längtar efter att få se, lukta på, hålla och lära känna den här lilla krabaten som bott i min mage i 9 månader. Vem är du? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>